Ford Transit furgon bérlés 11.5 m³ raktérrel (L3H2)

Mit jelent az L3H2 megjelölés?

Egy adott kisteherautó típust számos méretben gyártanak, a modellek közötti méretbeli eltéréseket pedig speciális jelöléssel mutatják meg. Furgonok esetében a két fő méret a hosszúság és a magasság, amit az “L” (Long) és a “H” (Height) betűkkel, valamint a betűk után írt mérőszámmal írnak le. Például az “L1” a típus legrövidebb tengelytávját, a “H1” pedig a legalacsonyabb kivitelt jelöli. Ennek megfelelően az “L3H2” definíciója: hosszú tengelytáv, középmagas tetővel. Két gyártó azonos méret jelölésű furgonja között is lehetnek jelentős méretbeli eltérések.

Sem nem kicsi, sem túl nagy

Az L3H2 az egyik, ha nem a leghasználhatóbb furgon méret. A Ford Transit esetében ez majd’ hatméteres karosszériát és padló szinten 340 cm hosszú, 188 cm belmagasságú rakteret jelent. A teljes magasságban burkolt raktérben 4 szabványos raklap fér el, a rakodható összes súly kiviteltől függően 1.429 kg (EURO5), illetve 1.323 kg (EURO6). Vannak olyan példányok is a flottánkban, amelyeknél a hátsó ajtószárnyak 270º -ban nyithatók, ami szűk helyen rakodásnál megfizethetetlen. Az utaskabinban a sofőrön kívül két utasnak alakítottak ki biztonsági övvel felszerelt ülést.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit furgon 11.5 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

FORD Transit furgon (L3H2) adatlap

 

Típus Ford Transit Mk8.
Motor 2.0 TDCi EcoBlue (M6) | 2.2 TDCi (M5)
Teljesítmény 130 LE / 96 kW (M6) | 125 LE / 92 kW (M5)
Sebességváltó kézi kapcsolású, 6 fokozatú
Meghajtás első kerék (FWD)
Karosszéria furgon, 5 ajtós
Ülések száma 1+2
Össztömeg 3 500 kg
Fordulókör 13.3 m
Önsúly 2 177 kg (M6) | 2 071 kg (M5)
Rak.súly 1 323 kg (M6) | 1 429 kg (M5)
Üzemanyag Diesel
Fogyasztás 7-8 l/100 km (M6)
Vezetői eng. “B”-kategória

 

Méret L3H2
Hosszúság 5.98 m
Szélesség 2.47 m (tükrökkel)
Magasság 2.54 m (terheletlen)
Raktér 11.5 m³ | 4 raklap
Raktér hossz. 3.49 m (padlónál) | ~3.35 m
Raktér szél. 1.78 m
Kerékjáratnál 1.39 m
Raktér mag. 1.88 m
H. ajtó szél. 1.56 m
H. ajtó mag. 1.74 m
O. ajtó szél. 1.3 m
O. ajtó mag. 1.6 m

 

 • 4 irányban állítható, kényelmes, kartámaszos vezetőülés (+ 2 utas ülés)
 • bőr borítású kormány és -váltógomb
 • számos praktikus tárolóhely az utaskabinban
 • fűtőszálas első szélvédő
 • klímaberendezés (manuális)
 • FORD Audio hangrendszer (AM/FM rádió, USB, AUX)
 • Bluetooth kihangosító
 • tempomat (sebesség tartó és sebesség határoló)
 • parkoló radar (elöl és hátul)
 • elektromos, osztott, fűthető külső tükrök
 • ködlámpa (kanyarfénnyel)
 • légzsák az utas oldalon is (egyes modellekben)
 • kipörgésgátló
 • visszagurulás-gátló
 • borulásvédelem
 • teljes magasságban burkolt raktér
 • 10 db oldalsó rakományrögzítő pont a raktérben
 • jobb oldali oldalajtó (raktér)
 • 180 vagy 270 fokban nyitható hátsó ajtók (modell függő)

A felsorolás nem teljes.

A furgon típusú jármű definíciója

Zárt rakterű kisteherautó (Van), ahol a személyszállításra és az áruszállításra szolgáló rész egy térbe (karosszéria egységbe) került, azonban elválasztó falat helyeztek az utaskabin, illetve a raktér közé. A jármű két oldalfalán ablakok nélküli kialakítással, a rakodótér oldalain elhelyezett ablak nélküli toló-, illetve a jármű hátulján oldalra vagy felfelé nyíló ajtóval/ajtókkal.

Bérlés garantált minőségben

Kizárólag tiszta, nem dohányzó, az évszaknak megfelelő felszereltségű, reklámoktól mentes, minden tekintetben kifogástalan kisteherautókat adunk bérbe. 

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kérjen testre szabott árajánlatot!

Az Ön érdekében árajánlatot kizárólag írásban (emailben) adunk! Az árajánlatunk fontos és részletes információkat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy Ön egy valóban megalapozott, jó döntést hozzon.

 

Ráadásul lehetőségünk nyílik arra, hogy egy igazán testre szabott, kedvezményes csomagárat számoljunk ki Önnek, annak érdekében, hogy egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél. 

Válassza a prémium minőséget!

Míg a legtöbb haszonjárműről jó esetben is csak száraz paraméterek és kopogós műanyagokból készült utaskabin, addig a Ford Transitokról a formaterv, a kényelem, vagyis – minden túlzás nélkül – az élményfaktor jut az ember eszébe.

 

A Ford közel egy évtizede piacvezető Európában és hazánkban is! Nincs ez másképp a Transit márka esetében sem, hiszen a Ford haszonjárművek stabilan az első helyen állnak az eladási adatok tekintetében, több, mint jelentős előnnyel a második helyezett előtt.

NAPI BÉRLETI DÍJAK (LISTAÁRAK)

Listaárak a kisteherautó egy éves koráig, vagy max. 90.000 km futásteljesítményig:

1-3 napra 17.990 Ft +ÁFA
bruttó 22.847 Ft
4-7 napra 16.990 Ft +ÁFA
5.6 % engedmény bruttó 21.577 Ft
8-14 napra 15.990 Ft +ÁFA
11.1 % engedmény bruttó 20.307 Ft
15-21 napra 14.990 Ft +ÁFA
16.7 % engedmény bruttó 19.037 Ft
A túlfutás díja (M6) 24 Ft +ÁFA /km
bruttó 30 Ft /km

A bérleti díjban foglalt futásteljesítmény: 200 km /nap

Az itt megadott listaárakat irányadóként tudja használni. Minden esetben kérjen árajánlatot! Személyre szabott árajánlatokat készítünk annak érdekében, hogy Ön egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél.

 

BÉRLETI DÍJAK 2-6 ÓRA IDŐTARTAMRA

Az első óra 3.937 Ft +ÁFA
bruttó 5.000 Ft
ezt követően /óra 2.756 Ft +ÁFA
bruttó 3.500 Ft

Mivel a napon belül, órára történő bérlés díja arányosan magasabb, mint a napi bérleti díj óradíja, az órára való bérlésnek abban az esetben van létjogosultsága, ha a teljes szállítás max. 6 óra leforgása alatt lebonyolítható.

Azonban akkor sem kell aggódnia a költségek miatt, ha az előre tervezetthez képest később végez a szállítással! Ön semmiképpen nem járhat rosszabbul, mint az, aki egy teljes napra bérel! Amennyiben az órára történő bérlés költségével eléri az adott jármű napi bérleti díjának összegét, a bérlet automatikusan napi bérleti díjra vált, azaz ezt követően a bérlet kezdetétől számított 25. óráig nem növekszik a bérleti díj költsége.

Kérjen árajánlatot!

.

2 + 4 =

Ajánlatkérés űrlapon keresztül

 

Adja meg a tervezett bérlet adatait minél precízebben, annak érdekében, hogy egy valóban személyre szabott árajánlatot küldhessünk Önnek emailben! Az űrlapon csak a legszükségesebb adatokat kérjük, ha ezeket kiegészítené, használja a nagy szövegmezőt az űrlap alsó részén.

Legalább egy kapcsolati adatot (email címet és/vagy telefonszámot) mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat.

Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon megkeresni bennünket más csatornán (telefon, email) keresztül!

Az ajánlatkérés elküldése semmiféle kötelezettséget nem jelent Önre nézve!

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)