Ford Transit furgon bérlés 15 m³ raktérrel (L4H3)

Mit jelent az L4H3 megjelölés?

Egy adott kisteherautó típust számos méretben gyártanak, a modellek közötti méretbeli eltéréseket pedig speciális jelöléssel látják el. Furgonok esetében a két fő méret a hosszúság és a magasság, amit az “L” (Long) és a “H” (Height) betűkkel, valamint a betűk után írt mérőszámmal írnak le. Például az “L1” a típus legrövidebb tengelytávját, a “H1” pedig a legalacsonyabb kivitelt jelöli.  Ennek megfelelően az “L4H3” definíciója: hosszú tengelytáv, meghosszabbított alvázzal és magas tetővel.

A legnagyobb Ford Transit furgon

A “Jumbo”, ahogy általánosan ismerjük. Ennél hosszabb és magasabb furgont jelenleg nem gyárt a Ford. A raktér hossza (padlónál mérve), 420 cm, a belső magasság 200 cm, a rakodható tömeg kb. 1 tonna. 5 szabványos EUR-raklap fér el benne. Mindent tud, amit a kisebb furgonok, a kényelmi megoldások is teljesen azonosak, azonban ez a modell hátsó kerék hajtású. A magasított kivitel miatt a raktér ajtórés magassága is jelentős, így a magasabb rakomány számára is ideális.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit furgon 15 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

FORD Transit furgon (L4H3) adatlap

 

Típus Ford Transit Mk8.
Motor 2.0 TDCi EcoBlue (M6)
Teljesítmény 170 LE / 125 kW
Sebességváltó kézi kapcsolású, 6 fokozatú
Meghajtás hátsó kerék, szimpla (RWD, SRW)
Karosszéria furgon, 5 ajtós
Ülések száma 1+2
Össztömeg 3 500 kg
Fordulókör 13.3 m
Önsúly 2 400 kg
Rak.súly 1 100 kg
Üzemanyag Diesel
Fogyasztás 7.4-8.4 l/100 km
Vezetői eng. “B”-kategória

 

Méret L4H3
Hosszúság 6.7 m
Szélesség 2.47 m (tükrökkel)
Magasság 2.7 m (terheletlen)
Raktér 15 m³ | 5 raklap
Raktér hossz. 4.21 m (padlónál) | ~4 m
Raktér szél. 1.78 m
Kerékjáratnál 1.39 m
Raktér mag. 2 m
H. ajtó szél. 1.56 m
H. ajtó mag. 1.88 m
O. ajtó szél. 1.3 m
O. ajtó mag. 1.6 m
Rögzítések

10 db oldalsó rakományrögzítő pont a raktérben

 

 • 4 irányban állítható, kényelmes, kartámaszos vezetőülés (+ 2 utas ülés)
 • bőr borítású kormány és -váltógomb
 • számos praktikus tárolóhely az utaskabinban
 • fűtőszálas első szélvédő
 • klímaberendezés (manuális)
 • FORD Audio hangrendszer (AM/FM rádió, USB, AUX)
 • Bluetooth kihangosító
 • tempomat (sebesség tartó és sebesség határoló)
 • hosszúkarú, osztott, elektromos, fűthető külső tükrök
 • ködlámpa (kanyarfénnyel)
 • kipörgésgátló
 • visszagurulás-gátló
 • borulásvédelem
 • 8 db rakományrögzítő pont a raktérben

A felsorolás nem teljes.

Válassza a prémium minőséget!

Míg a legtöbb haszonjárműről jó esetben is csak száraz paraméterek és kopogós műanyagokból készült utaskabin, addig a Ford Transitokról a formaterv, a kényelem, vagyis – minden túlzás nélkül – az élményfaktor jut az ember eszébeA Ford közel egy évtizede piacvezető Európában és hazánkban is! Nincs ez másképp a Transit márka esetében sem, hiszen a Ford haszonjárművek stabilan az első helyen állnak az eladási adatok tekintetében, több, mint jelentős előnnyel a második helyezett előtt.  

Természetesen ne a statisztikákra és a gyártói marketingre hallgasson, inkább tapasztalja meg a Ford Transitok által nyújtott minőséget az egyik autónk volánja mögött ülve!

A furgon típusú jármű definíciója

Zárt rakterű kisteherautó (Van), ahol a személyszállításra és az áruszállításra szolgáló rész egy térbe (karosszéria egységbe) került, azonban elválasztó falat helyeztek az utaskabin, illetve a raktér közé. A jármű két oldalfalán ablakok nélküli kialakítással, a rakodótér oldalain elhelyezett ablak nélküli toló-, illetve a jármű hátulján oldalra vagy felfelé nyíló ajtóval/ajtókkal.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit furgon méretek | NEO Rent Kft.

Újszerű kisteherautók

Kisteherautóink a rendszeres és szakszerű karbantartásnak köszönhetően mindig kitűnő esztétikai és műszaki állapotban vannak. Kizárólag Ford szakszervizben szervizeltetünk, az elhasználódott, vagy sérült alkatrészeket cseréljük, még a kis sérüléseket is azonnal megjavíttatjuk. Talán még ügyfeleinek sem mellékes, ha Ön egy jó kiállású, új kocsival érkezik a helyszínre.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kérjen testre szabott árajánlatot!

Az Ön érdekében árajánlatot kizárólag írásban (emailben) adunk! Az árajánlatunk fontos és részletes információkat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy Ön egy valóban megalapozott, jó döntést hozzon.

Ráadásul lehetőségünk nyílik arra, hogy egy igazán testre szabott, kedvezményes csomagárat számoljunk ki Önnek, annak érdekében, hogy egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél. 

Bérlés garantált minőségben

Kizárólag tiszta, nem dohányzó, az évszaknak megfelelő felszereltségű, reklámoktól mentes, minden tekintetben kifogástalan kisteherautókat adunk bérbe. A bérleti díjon és az elhasznált üzemanyagon kívül nincsenek további kiadásai.

Bérelni gazdaságos: nincs beruházás, nincs értékvesztés, nem kell aggódni a tolvajok miatt, nincsenek szerviz költségek, nem kell téli gumit vásárolni, nincsenek adók, nincs biztosítási díj. Ön egyszerűen élvezze a modern kisteherautó minden előnyét, a háttérmunkát és a fejfájást pedig hagyja másra!

NAPI BÉRLETI DÍJAK (LISTAÁRAK)

Listaárak a kisteherautó egy éves koráig, vagy max. 90.000 km futásteljesítményig:

1-3 napra 19.990 Ft +ÁFA
bruttó 25.387 Ft
4-7 napra 18.990 Ft +ÁFA
5 % engedmény bruttó 24.117 Ft
8-14 napra 17.990 Ft +ÁFA
10 % engedmény bruttó 22.847 Ft
15-21 napra 16.990 Ft +ÁFA
15 % engedmény bruttó 21.577 Ft
A túlfutás díja 24 Ft +ÁFA /km
bruttó 30 Ft /km

A bérleti díjban foglalt futásteljesítmény: 200 km /nap

Az itt megadott listaárakat irányadóként tudja használni. Minden esetben kérjen árajánlatot! Személyre szabott árajánlatokat készítünk annak érdekében, hogy Ön egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél.

 

BÉRLETI DÍJAK 2-6 ÓRA IDŐTARTAMRA

Az első óra 3.937 Ft +ÁFA
bruttó 5.000 Ft
ezt követően /óra 2.756 Ft +ÁFA
bruttó 3.500 Ft

Mivel a napon belül, órára történő bérlés díja arányosan magasabb, mint a napi bérleti díj óradíja, az órára való bérlésnek abban az esetben van létjogosultsága, ha a teljes szállítás max. 6 óra leforgása alatt lebonyolítható.

Azonban akkor sem kell aggódnia a költségek miatt, ha az előre tervezetthez képest később végez a szállítással! Ön semmiképpen nem járhat rosszabbul, mint az, aki egy teljes napra bérel! Amennyiben az órára történő bérlés költségével eléri az adott jármű napi bérleti díjának összegét, a bérlet automatikusan napi bérleti díjra vált, azaz ezt követően a bérlet kezdetétől számított 25. óráig nem növekszik a bérleti díj költsége.

Kérjen árajánlatot!

.

9 + 14 =

Ajánlatkérés űrlapon keresztül

 

Adja meg a tervezett bérlet adatait minél precízebben, annak érdekében, hogy egy valóban személyre szabott árajánlatot küldhessünk Önnek emailben! Az űrlapon csak a legszükségesebb adatokat kérjük, ha ezeket kiegészítené, használja a nagy szövegmezőt az űrlap alsó részén.

Legalább egy kapcsolati adatot (email címet és/vagy telefonszámot) mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat.

Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon megkeresni bennünket más csatornán (telefon, email) keresztül!

Az ajánlatkérés elküldése semmiféle kötelezettséget nem jelent Önre nézve!

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)