Dacia Dokker bérlés: egy furgon 3.3 m³ raktérrel

A Dokker bérautóként is korrekt ajánlat!

Elgondolkodott már azon, miért fut annyi Dacia Dokker az utakon? A mára semennyire sem román, annál inkább francia Dacia Dokker Van nem csak a kisvállalkozók hűséges igáslova, de bérautóként is egy igazán korrekt ajánlat, szolid fogyasztású 75LE (EURO5) motorral, 750 kg teherbírássalEz a legkisebb furgonunk, de egy szabványos raklap lazán elfér a padló szinten 180 cm hosszú és még a doblemezek között is 115 cm széles raktérben. A karosszéria méretét tekintve a Dokker magassága kifejezetten „emberes”, de még éppen akkora, hogy egy mélygarázsba, vagy egy gépi mosóba beférjen.

Ez a Dacia már régen nem “az” a Dacia!

A francia Renault és a román Dacia együttműködése nem újkeletű, hiszen a Dacia modellek lényegében a kezdetektől (1967) Renault modellek adaptációi voltak (például a hazánkban is közismert Dacia 1300 kocsit leánykori nevén Renault 12 -nek hívták). A korábban állami Dacia gyár 1999-ben a privatizáció során a Renault tulajdonába került, a márkanév újrafogalmazása azóta zajlik. A Daciának a Renault-kozmoszban elfoglalt jelentős szerepét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Renault Kangoo második szériája, a Kangoo Express lényegében egy átdolgozott orrú Dacia Dokker, Renault logó alatt…

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Dacia Dokker furgon, kisáruszállító 3.3 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

Dacia Dokker Van minifurgon adatlap

 

Típus Dacia Dokker Van ambiance
Motor 1.5 TDCi (EURO 5)
Teljesítmény 75 LE / 55 kW
Sebességváltó kézi kapcsolású, 5 fokozatú
Meghajtás első kerék (FWD)
Karosszéria furgon, 5 ajtós
Ülések száma 2
Össztömeg 1 956 kg
Fordulókör 11.1 m
Önsúly 1 206 kg
Rak.súly 750 kg
Üzemanyag Diesel
Fogyasztás 5-6 l/100 km
Vezetői eng. “B”-kategória

 

Hosszúság 4.36 m
Szélesség 2 m (tükrökkel)
Magasság 1.85 m (terheletlen)
Raktér 3.3 m³ | 1 raklap
Raktér hossz. 1.9 m (padlónál) | ~1.75 m
Raktér szél. 1.41 m | 1.17 m (kerékjárat)
Raktér mag. 1.27 m
Rögzítések 8 db
H. ajtó szél. 1.18 m
H. ajtó mag. 1.1 m
O. ajtó szél. 0.7 m
O. ajtó mag. 1 m
 • RDS rádió USB-porttal, MP3-lejátszóval
 • Bluetooth telefon-kihangosító
 • automatikus stop-start rendszer (kikapcsolható)
 • vezetőoldali légzsák
 • klímaberendezés (manuális)
 • központi zárnyitás
 • elektromos ablakemelő
 • elektromos mozgatású külső visszapillantó tükrök
 • számos praktikus tárolóhely az utaskabinban
 • 3.3 m3 -es, közép magasságig burkolt raktér
 • 10 db oldalsó rakományrögzítő pont a raktérben
 • jobb oldali oldalajtó (raktér)
 • 270 fokban nyitható, asszimetrikus hátsó ajtók
 • stabil raktér padlóburkolat (12 mm rétegelt lemez)
 • fékerő-rásegítés + ABS (blokkolásgátló)
 • dinamikus menetstabilizáló rendszer
 • kipörgésgátló
 • ECO-üzemmód

A felsorolás nem teljes.

A furgon típusú jármű definíciója

Zárt rakterű kisteherautó (Van), ahol a személyszállításra és az áruszállításra szolgáló rész egy térbe (karosszéria egységbe) került, azonban elválasztó falat helyeztek az utaskabin, illetve a raktér közé. A jármű két oldalfalán ablakok nélküli kialakítással, a rakodótér oldalain elhelyezett ablak nélküli toló-, illetve a jármű hátulján oldalra vagy felfelé nyíló ajtóval/ajtókkal.

Bérlés garantált minőségben

Kizárólag tiszta, nem dohányzó, az évszaknak megfelelő felszereltségű, reklámoktól mentes, minden tekintetben kifogástalan kisteherautókat adunk bérbe. 

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kérjen testre szabott árajánlatot!

Az Ön érdekében árajánlatot kizárólag írásban (emailben) adunk! Az árajánlatunk fontos és részletes információkat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy Ön egy valóban megalapozott, jó döntést hozzon.

 

Ráadásul lehetőségünk nyílik arra, hogy egy igazán testre szabott, kedvezményes csomagárat számoljunk ki Önnek, annak érdekében, hogy egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél. 

Szerethető melósautó

Városban kimondottan virgonc, de az országutakon sem a totyogó Dokkerek miatt alakulnak ki a kilométeres sorok. A beépített stop-start rendszer nélkül is takarékos, bár a 4.1 literes gyári érték utópia, 100 kilométerenkén 5-6 liter között bárhol elmegy az autó, hatótávja 800 kilométer körüli. A beltérben felhasznált anyagok egyszerűek ugyan, de mégsem tűnnek fapadosnak és ami fontosabb egy kisteherautónál, a strapát is jól bírják. A “dokkmunkás” (a Dokker a dock-worker szavakból alkotott mix) robosztus és célszerű, de puritánnak semmiképpen nem mondható. Belül klíma, vezetőoldali légzsák, elektromos ablakok és -tükör állítás, MP3 lejátszós rádió, bluetooth telefon-kihangosító és sok tárolóhely, utastéren túl, motortéren innen pedig korszerű Renault-technika.

NAPI BÉRLETI DÍJAK (LISTAÁRAK)

Listaárak a kisteherautó egy éves koráig, vagy max. 90.000 km futásteljesítményig:

1-3 napra 8.990 Ft +ÁFA
bruttó 11.417 Ft
4-7 napra 8.470 Ft +ÁFA
5.8 % engedmény bruttó 10.757 Ft
8-14 napra 7.390 Ft +ÁFA
17.8 % engedmény bruttó 9.385 Ft
15-21 napra 6.840 Ft +ÁFA
23.9 % engedmény bruttó 8.687 Ft
A túlfutás díja 16 Ft +ÁFA /km
bruttó 20 Ft /km

A bérleti díjban foglalt futásteljesítmény: 200 km /nap

Az itt megadott listaárakat irányadóként tudja használni. Minden esetben kérjen árajánlatot! Személyre szabott árajánlatokat készítünk annak érdekében, hogy Ön egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél.

 

BÉRLETI DÍJAK 2-3 ÓRA IDŐTARTAMRA

Az első óra 2.756 Ft +ÁFA
bruttó 3.500 Ft
ezt követően /óra 2.362 Ft +ÁFA
bruttó 3.000 Ft

Mivel a napon belül, órára történő bérlés díja arányosan magasabb, mint a napi bérleti díj óradíja, az órára való bérlésnek abban az esetben van létjogosultsága, ha a teljes szállítás 3 órán belül lebonyolítható.

Azonban akkor sem kell aggódnia a költségek miatt, ha az előre tervezetthez képest később végez a szállítással! Ön semmiképpen nem járhat rosszabbul, mint az, aki egy teljes napra bérel! Amennyiben az órára történő bérlés költségével eléri az adott jármű napi bérleti díjának összegét, a bérlet automatikusan napi bérleti díjra vált, azaz ezt követően a bérlet kezdetétől számított 25. óráig nem növekszik a bérleti díj költsége.

Kérjen árajánlatot!

.

8 + 13 =

Ajánlatkérés űrlapon keresztül

 

Adja meg a tervezett bérlet adatait minél precízebben, annak érdekében, hogy egy valóban személyre szabott árajánlatot küldhessünk Önnek emailben! Az űrlapon csak a legszükségesebb adatokat kérjük, ha ezeket kiegészítené, használja a nagy szövegmezőt az űrlap alsó részén.

Legalább egy kapcsolati adatot (email címet és/vagy telefonszámot) mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat.

Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon megkeresni bennünket más csatornán (telefon, email) keresztül!

Az ajánlatkérés elküldése semmiféle kötelezettséget nem jelent Önre nézve!

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)