Tudjon meg mindent a kisteherautó bérlésről!

Ezen a lapon egy helyre gyűjtöttük a bérléssel kapcsolatban írt cikkeinket. Számoljunk le egy költséges tévedéssel, avagy miért jó bérelni? Megismerkedhet alapvető szabályainkkal, a bérlési feltételekkel és megtudhatja azt is, nálunk mit tartalmaz a bérleti díj.

Miért jó bérelni?

Felületesen vizsgálva esetleg úgy tűnhet, hogy a bérleti díj az ablakon kidobott pénz – vagyis birtokolni összességében olcsóbb. Azonban sok esetben ez a feltételezés nem más, mint egy igen költséges tévedés! Ebben a cikkben összeszedtünk néhány jó érvet a bérlés mellett, amely segíthet Önnek nem egyszerűen megspórolni néhány forintot, de jól használni egy korszerű és környezettudatos lehetőséget:

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Miért jó bérelni? | NEO Rent Kft.
Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Kisteherautó bérlés lépésről lépésre | NEO Rent Kft.

A kisteherautó kölcsönzés lépésről-lépésre

5 fontos kérdés + 5 egyszerű lépés a korrekt keretek között zajló kisteherautó bérlés érdekében. Közös érdekünk, hogy Ön a lehető legjobb megoldást találja meg a szállításhoz! Jó hír, hogy Önnek nem kell új utakat törnie! Ebben a cikkünkben igyekszünk valódi segítséget nyújtani, Önnek elegendő lesz elolvasnia és amennyire csak lehetséges, lépésről-lépésre követni a leírtakat …

Bérlési feltételek

Talán túlságosan is szigorú a hangzása, de sehogy nem találtunk kellemesebb címet. Keretekre pedig szükség van a kiszámítható és fenntartható működéshez. Mert így működünk mi: ebben a cikkben alapvető szabályainkat és más fontos információinkat foglaltuk össze a kölcsönzéssel kapcsolatban. Ezek nem csupán korlátok, de szabadságok is egyben: számíthat és építhet rájuk, mikor tőlünk bérel…

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Bérleti feltételek | NEO Rent Kft.
Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Mit tartalmaz a bérleti díj? | NEO Rent Kft.

Mit tartalmaz a bérleti díj?

Javasoljuk, ha szolgáltatást tervez igénybe venni (például kisteherautót bérelne), minél több helyről kérjen árajánlatot, de mindig vizsgálja meg alaposan, hogy pontosan mit fog kapni a bérleti díjért cserébe! Minden egyes kisteherautó bérletre személyre szabott árajánlatot készítünk! Azonban az alább felsorolt elemekre egyfajta alapként tekinthet, amelyekre garantáltan számíthat, amikor tőlünk bérel.

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)