Egy filmes levele
26 okt. 2015

Október 14-n erre a levélre lettem figyelmes. Csak úgy ránéztem a telefonomon. Nem kértem semmilyen véleményt és erre ott volt a legragyogóbb IMA amit csak olvashattam a témában.
Ime:
 
Kedves Zoli!
 
Bocsáss meg kérlek, hogy csak most reagálok az e-mailedre, szabadságon voltam.
 
A tőletek bérelt Boxer maga volt a tökély, nem túlzok, ha azt írom, hogy a csodájára jártunk mindannyian, amikor begördült hozzánk a parkolóba. Ha kiállítást szerveztünk volna köré, a jegyekből befolyt összegből vehettünk volna mi is egyet! :-) 
Sajnos a vezetés élményét én magam nem tapasztaltam meg, de a sofőr így nyilatkozott: "Ez igen!" - és ebben azt hiszem, minden benne volt!
 
Ez a sok dicséret viszont csak részben köszönhető Nektek..bocsánat a lelombozásért! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt hónapok tapasztalatai is rátettek egy lapáttal a Ti cégetek dicsfényére, mindamellett, hogy tényleg nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásaitokkal.
Szóval az a helyzet, hogy az esetek döntő többségében vállalhatatlan az alacsony áron (7-10.000 Ft /nap) kölcsönzött autók műszaki, és esztétikai állapota, ezért is volt kirívó eset a Tőletek kölcsönzött gépjármű. Volt már, hogy kigyulladt a motortér, hogy nem lehetett bezárni a hátsó+oldalsó ajtókat, vagy hogy a lélek tartotta össze a karosszériát..
 
A cég, akikkel most szerződve vagyunk, sokszor fordul elő, hogy idő/ember hiány miatt házhoz hozzák nekünk az autót. Viszont a járművek állapota gyakran okoz fennakadást a munkák során.
 
Ezért felmerült a gondolat bennünk, hogy váltanánk!
És ekkor jöttetek Ti a képbe.
.......... (A bérlő személyes kérése felénk)
 
Gondoljátok végig beszéljétek át.
 
Válaszotokat várom, amit előre is köszönök, ahogyan a múltkori bérlést is!
 
Fruzsina, Prop Club Kft
 
Hát ez volt a levél. Ez az amire azt mondom; ezért érdemes élni. Valaki(k)nek szebb napja lett.
Mit gondolsz erről?
 
 
Téged is barátsággal látunk.
Tibor
 

 

Powered by: websos.biz
Később bérelnél autót? 
Van egy
szuper
ajánlatom!!! 
Amennyiben teherautót szeretnél bérelni, de nem most hanem később...
Amennyiben komolyan gondolod és szeretnél egy jó ajánlatot! 
Hívj fel most és elmondom miben tudok segíteni!