Elérhetőségeink

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi lehetőségek egyikén, ha a bérléssel vagy az autóinkkal kapcsolatban kérdései vannak!

Az Ön érdekében árajánlatot kizárólag emailben adunk. Az árajánlatunk fontos és részletes információkat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy Ön egy valóban megalapozott, jó döntést hozzon. Ráadásul lehetőségünk nyílik arra, hogy egy igazán testre szabott, kedvezményes csomagárat számoljunk ki Önnek, annak érdekében, hogy egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél.

A kisteherautó bérlés menete lépésről lépésre, bérlési feltételeink, specialitásaink és más fontos információk elérhetők az alábbi gombra kattintva:

NEO Rent / G.G.Arche Kft.

  • Telephely: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C
  • Székhely: 1188 Budapest, Vasút u. 86.
  • Adószám: 13215912-2-43 | CJ: 01-09-724059
  • Céginformáció (Bisnode)
NEO Rent Kft. logó

Kapcsolatfelvételi űrlap

.

6 + 3 =

Üzenetküldés űrlapon keresztül

Üzenetküldéshez használhatja ezt az űrlapot is, de a személyre szabott árajánlat kéréséhez célszerűbb a választott kisteherautó adatlapján elhelyezett űrlapot kitölteni. Böngésszen kisteherautóink között!

Ha választ vár üzenetére, legalább egy kapcsolati adatot (email címet és/vagy telefonszámot) mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért kérjük ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat.

Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon megkeresni bennünket más csatornán (telefon, email) keresztül!

Email címünk

 

info@teherautoberles.eu

Amennyiben emailben keres meg bennünket, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Önnek! Kérhet árajánlatot emailen keresztül is, ha ezen a módon könnyebb rendezett formában átadnia a bérlettel kapcsolatos fontos információkat.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | NEO Rent Kft. email cím
Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | NEO Rent Kft. telefonszám

Telefonszámunk

+36 (20) 512 5997

A fenti telefonszámon munkanapokon reggel 8 órától 17 óráig fogadjuk hívását.

Minden kérdésére örömmel válaszolunk! Szívesen segítünk a tervezésben, a lehetőségekkel kapcsolatos tájékozódásban, hogy igényét minél pontosabban fogalmazhassa meg (árajánlatot kizárólag emailben küldünk).

Lehetséges, hogy hívását nem tudjuk azonnal fogadni.  Kérjük, minden esetben használjon hívószám kijelzést, hogy alkalmasabb időben visszahívhassuk Önt! 

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)