Válasszon egy kisteherautót flottánkból!

Az alább bemutatott kisteherautó kategóriák mindegyike más méretet és -kivitelt képvisel, egy azonban biztosan közös bennük; a gondoskodó kezelésnek, a rendszeres és szakszerű karbantartásnak köszönhetően minden bérelhető teherautónk garantáltan kitűnő állapotban van.  

Bérelhető Ford Transit furgonok 11.5 m³ raktérrel

Talán a leghasználhatóbb méret; sem nem kicsi, sem nem túl nagy. A 340 cm mély, teljes magasságban burkolt raktérbe 4 raklap fér el. A rakodható súly (utasokkal és csomagjaikkal együtt) kiviteltől függően 1.429 kg (EURO5), illetve 1.323 kg (EURO6). Vannak olyan példányok is a flottában, amelyeknél a hátsó ajtószárnyak 270º -ban nyithatók. Az utaskabin három személyes, minden kocsi bőr bevonatú kormánnyal, parkolóradarral, tempomattal, kihangosítóval felszerelt.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit (L3H2) furgon 11.5 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.
Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit furgon (L4H3) 15 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

Bérelhető Ford Transit furgonok 15 m³ raktérrel

A létező legnagyobb Ford Transit furgon, a “Jumbo”, ahogy általánosan ismerjük. Ennél hosszabb és magasabb furgont nem is gyárt a Ford. A raktér hossza (padlónál mérve), 420 cm, a belső magasság 200 cm, a rakodható tömeg kb. 1 tonna. 5 szabványos EUR-raklap fér el benne. Mindent tud, amit a kisebb furgonok, a kényelmi megoldások is teljesen azonosak, azonban ez a modell hátsó kerék hajtású. A magasított kivitel miatt a raktér ajtórés magassága is jelentős, így a magasabb rakomány számára is ideális.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Dacia Dokker furgon 3.3 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

Bérelhető Dacia Dokker minifurgon 3.3 m³ raktérrel

A mára semennyire sem román, annál inkább francia (Renault) Dacia Dokker Ambiance nem csak a kisvállalkozók hűséges igáslova, de bérautóként is egy igazán korrekt ajánlat, szolid fogyasztású 75LE (EURO5) motorral, 750 kg teherbírással.  Ez a legkisebb furgonunk, de egy szabványos raklap lazán elfér a padló szinten 180 cm hosszú és még a doblemezek között is 115 cm széles raktérben. A karosszéria méretét tekintve a Dokker magassága kifejezetten „emberes”, de még éppen akkora, hogy egy mélygarázsba, vagy egy gépi mosóba beférjen. 

Ford Transit bérautó 20 m³ -es ponyvás felépítménnyel

Kétségtelen, hogy a ponyvás felépítménnyel szerelt autók számos előnyös tulajdonsággal bírnak akár a furgonokkal szemben is. Az előnyök egyike a furgonhoz képest nagyobb belmagasság (215 cm), illetve hogy az egyenes és párhuzamos falakból álló, doblemezek és egyéb, belógó idomok nélküli raktérbe könnyebb pakolni. Hasznos lehet, hogy a ponyvás felépítmények oldalfala felhajtható, így akár oldalról, targoncával is rakodható. A raktér teljes hossza 420 cm, területe 8.8 m², melyen 8 szabványos raklap fér el.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit (L4) ponyvás kisteherautó 20 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent Kft. | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Soroksári úton, közel a Lurdy Házhoz és a Rákóczi (Lágymányosi) hídhoz.

Telephelyünk címe: 1094 Budapest, Soroksári út 94-96. (bejárat: Hentes u. 2.)