Miért jó dolog kisteherautót bérelni?

Felületesen vizsgálva esetleg úgy tűnhet, hogy a bérleti díj az ablakon kidobott pénz – vagyis birtokolni összességében olcsóbb. Azonban sok esetben ez a feltételezés nem más, mint egy igen költséges tévedés!

De miért, mikor néha kifejezetten nagyszerű érzés megvásárolni dolgokat? A nap 24 órájában reklámok követelik a figyelmünket, hogy valamely vélt, vagy valós haszon reményében rávegyenek egy adott dolog megszerzésére.

Mondhatjuk, hogy mindez a piacgazdaság velejárója, ugyanakkor ezt erősíti, hogy térségünkben feudális hagyományok uralkodnak: egyes tanulmányok szerint mi, magyarok kifejezetten szeretünk birtokolni dolgokat.

Talán hasznos lehet észben tartani, hogy minden (fogyasztási cikk) vásárlás egy beruházás, ahol a megvásárolt dolog a megvásárlás pillanatától kezdve, folyamatosan veszít az értékéből. Minél tovább birtokolja az adott tárgyat, rendszerint annál inkább. Kevés olyan dolog van, amely megtartja a vásárláskori értékét, és még kevesebb olyan, amelynek értéke emelkedik az idők során, ráadásul könnyen újra pénzzé tehető. A vásárlással befektetett pénzünk java részének általában végleg búcsút inthetünk…

De térjünk a lényegre: miért jó bérelni?

ELŐRE TERVEZHETŐ KÖLTSÉGEK

A bérleti díjon és az elhasznált üzemanyagon kívül nincsenek további kiadásai. Nem kell beruháznia autó vásárlásba, nincs értékvesztés, nem kell aggódni a tolvajok, vagy az ügyetlen sofőrök miatt, nincsenek szerviz költségek, nem kell téli gumit vásárolni, nincsenek adók, nincs biztosítási díj. Ön egyszerűen élvezze az autó minden előnyét, a háttérmunkát pedig nyugodtan hagyja másra. 

ÚJSZERŰ KISTEHERAUTÓK

Kisteherautóink a rendszeres és szakszerű karbantartásnak köszönhetően mindig kitűnő esztétikai és műszaki állapotban vannak. Kizárólag Ford szakszervizben szervizeltetünk, az elhasználódott, vagy sérült alkatrészeket cseréljük, még a kis sérüléseket is azonnal megjavíttatjuk. A teherautó munkaeszköz, de bizonyára ügyfeleinek sem mellékes, ha Ön egy jó kiállású, új kocsival érkezik a helyszínre.

NINCS KÉNYSZERŰ LEÁLLÁS!

Az autóink kiváló állapotúak, de meghibásodás, vagy baleset a legjobb szándék ellenére is előfordulhat. Ön azonban nem engedheti meg magának a kényszerű leállásokat! Ezért a lehető leghamarabb elvégezzük a javítást, vagy csereautót biztosítunk! Külföldi útja során sem kell aggódnia emiatt, hiszen bérlőinket a Ford Assistance egész Európában országúti segélyszolgálattal segíti.

A BÉRLÉS ÖNHÖZ ALKALMAZKODIK

Ahogy a szállítási igények, úgy akár az aktuális fuvarhoz szükséges raktér mérete és talán még a jellege is változhat. Egyszer dobozokból kell minél többet megmozgatni, máskor a teherbírás, a rakodhatóság (pl. egy emelőhátfal), vagy pedig éppen az a legfontosabb szempont, hogy az autó beférjen a mélygarázsba. Bérelje mindig az adott feladathoz legalkalmasabb kocsit!

BÉRELNI TRENDI

Nem túlzás, a bérlés akár trendibbé is teheti Önt! A sharing economy szellemén túl van abban is  érték, hogy Ön mindig a legújabb eszközöket használhatja, vagy például a legmodernebb kisteherautót, amelyek megvásárlása nem lenne racionális döntés a jelen helyzetében. Elegáns megoldás, ha egy új jármű megvásárlása előtt bérli néhány napig adott modell egy példányát, így gyűjtve róla életszerű tapasztalatokat.

KÖRNYEZETBARÁT JÁRMŰVEK

Kizárólag a legújabb Ford Transitokat vásároljuk, ami egyet jelent az aktuális környezetvédelmi normák betartásával is. Egy EURO6 motorral szerelt járműnek az egyre szigorúbb szabályzás sem jelent tényleges korlátozást! Nincs szmogriadó miatti kényszerpihenő, sem extra behajtási díj a belvárosba. Ráadásul Európa összes országában (ahol szükséges) kiváltjuk a szükséges környezetvédelmi plaketteket.

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Évről évre egyre több, a személyautókban megismert biztonsági megoldás kerül át a kisteherautókba, így autóink a jelen kor elvárásainak megfelelően tartalmazzák a vezetés biztonságát segítő berendezéseket is. Ezen felül természetesen (!) minden autónk rendelkezik CASCO biztosítással, valamint olyan országúti segélyszolgálattal, amely egész Európában rendelkezésére áll, ha mégis bajba kerül.

GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉS

Az új Ford motorok nagyobb teljesítmény mellett is jóval gazdaságosabban működnek, mint az azonos kategóriájú, akár csak egy generációval korábbi elődeik. De sok múlik a sofőr vezetési stílusán, vagy például az általa választott útvonalon is. Az autóinkba épített telemetria, jármű információs rendszer segítségével Önnek lehetősége van ellenőrizni a járművezetőt, illetve a rakomány teljes útvonalát.

ÖN NYUGODTAN ALHAT

Autóink minden tekintetben “rendben vannak”, rendelkeznek az összes olyan engedéllyel és bizonyítvánnyal, amelyeket a törvényi előírások kötelezővé tesznek. Önnek nem kell adminisztrációs ügyekkel sem foglalkoznia. A járműveinkkel kapcsolatos összes teendőt flotta menedzsmentünk kezeli, ideértve a biztosítási, adózási, szerviz teendőt, vagy a hatóságoktól érkező megkereséseket egyaránt.

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)