Mit tartalmaznak a bérleti díjaink?

Minden egyes kisteherautó bérletre személyre szabott árajánlatot készítünk! Azonban az alább felsorolt elemekre egyfajta alapként tekinthet, amelyekre garantáltan számíthat, amikor tőlünk bérel.

Kisteherautóinkat műszaki és esztétikai szempontból egyaránt alaposan átvizsgálva, tisztán, minden üzemanyaggal (diesel, AdBlue, ablakmosó folyadék, stb.) feltöltve adjuk át. Önnek az autót a bérlet végén ugyancsak hibátlanul, tisztán, megtankolva kell visszahoznia.

A korlátok nélküli használat érdekében számos költséget eleve átvállalunk Öntől. 

(Ezek a költségek azonban a bérlőt terhelik: bérlés során elhasznált üzemanyag, autópályadíj külföldön, parkolási és behajtási díjak, a bérlet időtartama alatti közlekedéssel, jármű használattal kapcsolatos bírságok és -pótdíjak, saját hibás károkozás esetén a CASCO biztosítás önrésze, gumi javítás, komp/rév használat díjai, használat utáni tisztítás.)

 

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Mit tartalmaznak a bérleti díjak? | NEO Rent Kft.

ÚJ ÁLLAPOTÚ, KIFOGÁSTALAN KISTEHERAUTÓ

Nem kötünk kompromisszumokat a minőség terén! Ezért kizárólag új autókat vásárolunk és azokat igyekszünk újkori állapotukban megőrizni, a teljes élettartam alatt, ameddig csak nálunk teljesítenek szolgálatot. Éppen ezért a kisteherautóinkat rendszeresen átvizsgáljuk és a legapróbb sérülést is javítjuk. Minden bérlés előtt kívül és belül le- és kitisztítjuk az autót, ezen a téren is a gyártáskori állapotot tekintve etalonnak. Garantáltan egy kényelmes, tiszta, megbízható járművet adunk át Önnek!

MINDIG AZ AKTUÁLIS SZEZONNAK MEGFELELŐEN FELKÉSZÍTETT AUTÓK

A karbantartás és az üzembiztonság nem áll meg az autómosásnál. Minden autót alaposan felkészítünk az aktuális szezonra! Nyáron nyári gumi, télen téli gumi dukál. Mi azonban nem állunk meg itt! Amikor csak az időjárás, vagy a törvény előírja, a prémium hólánc is az autó díjtalan tartozékát képezi, csakúgy, mint a hósöprű, a jégoldó és társai. A nyári forróságban csúcsra járó klímát és az utasteret legalább havonta ózongenerátorral fertőtlenítjük. 

CASCO BIZTOSÍTÁS

Az autóink kiváló állapotúak, de egy baleset a legjobb szándék és odafigyelés ellenére is előfordulhat. A kötelező biztosítás a közlekedés alapvető feltétele, amely jótáll a javítás költségeiért, amikor Önnek okoznak kárt. De mi van azokban az esetekben, amikor Ön okozza a sérülést, vagy a károkozó személye nem állapítható meg? Megnyugodhat, mi nem spórolunk az Ön kárára! Minden kisteherautónkra CASCO biztosítást kötünk, hiszen ma már egy kisebb káresemény költsége is könnyen a többszázezres kategóriába eshet!

GYÁRI ASSISTANCE, AZAZ ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Modern, új, kényelmes kisteherautóink legtöbb előnye az akár országokon át tervezett, hosszabb utakon mutatkozik meg. Egy hosszú úton azonban a meghibásodás esélye is nagyobb,  1-2 ezer kilométer távolságból pedig az intézkedés nehézkes, de mindenképpen költséges lehet. Ha azonban tőlünk bérel, Önnek nem kell aggódnia emiatt, hiszen bérlőinket a Ford Assistance egész Európában 0-24 órában elérhető, országúti segélyszolgálattal támogatja.

CSEREAUTÓ

A Ford országúti segélyszolgálata (Ford Assistance) minden helyzetben, Európa teljes területén rendelkezésére áll, azonban számíthat rá, hogy amennyiben mód van rá, a lehető legrövidebb időn belül segítségére sietünk. Könnyen lehet, hogy belföldön, Budapesten az egyszerűbb megoldás az, hogy meghibásodás esetén flottánkból egy másik, a bérelt autóval azonos vagy annál magasabb kategóriájú kisteherautót bocsátunk rendelkezésére

AUTÓPÁLYA MATRICA MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

A korlátok nélküli használat érdekében számos költséget átvállalunk Öntől. Ezek egyike a magyarországi autópálya- és fizetőút használat díja, hogy a tervezett szállítást a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legnagyobb biztonságban bonyolíthassa le. Mikor tőlünk bérel, Önnek soha nem kell attól tartania, hogy pótdíjat kell fizetnie csak azért, mert véletlenül egy fizetős útszakaszra tévedt.

KÖRNYEZETVÉDELMI PLAKETT EURÓPA ÖSSZES ORSZÁGÁBA

Kizárólag a legújabb Ford Transitokat vásároljuk, ami egyet jelent az aktuális környezetvédelmi normák betartásával is. Egy EURO6 motorral szerelt járműnek az egyre szigorúbb szabályozók sem jelentenek tényleges korlátozást! Nincs szmogriadó miatti kényszerpihenő, sem extra behajtási díj a belvárosba. Ráadásul Európa összes országában (ahol szükséges) kiváltjuk a szükséges környezetvédelmi plaketteket.

AdBlue (ÜZEMANYAG ADALÉK)

A modern diesel motorokat a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében katalizátorral, kipufogógáz-visszavezetéssel, részecskeszűrővel szerelik fel, valamint mindezeken felül egy különleges adalékot igényelnek (ez az AdBlue), amit a kocsi automatikusan adagol a használat függvényében. Az elhasznált AdBlue költsége szintén a használót (Önt) terhelné, mi azonban ezt átvállaljuk. Egy feltöltéssel kb. 8.000 km -t autózhat (használat függő adat).

NYUGALOM

Az autóink minden tekintetben “rendben vannak”. Minden adót megfizetünk utánuk, valamint rendelkeznek az összes olyan engedéllyel és bizonyítvánnyal, amelyeket a törvényi előírások kötelezővé tesznek. Járműveinket flotta menedzsmentünk kezeli, ideértve a biztosítási, adózási, vagy szerviz teendőket, illetve felügyeli a GPS/GSM alapú telemetriát, hogy baj esetén a segítség a lehető leghamarabb a helyszínre érjen.

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)