Ford Transit bérlés 20 m³ ponyvás raktérrel (L4)

Mit jelent az L4 megjelölés?

Egy adott kisteherautó típust számos méretben gyártanak, a modellek közötti méretbeli eltéréseket pedig speciális jelöléssel látják el. A ponyvás felépítményeket ún. vezetőfülkés alvázakra (chassis cab) szerelik. Mivel ezen típusok magassága adott (ti. a fülke magassága), az alvázas kivitelek fő mérete a hosszúság. Ezt az “L” (Long) betűvel, valamint a betű után írt mérőszámmal jelölik a típusleírásokban. Például az “L1” a típus legrövidebb, míg az “L5” a leghosszabb példányait takarja. Az “L4” definíciója: hosszú tengelytáv, meghosszabbított alvázzal

A “nyolc raklapos” kisteherautó

A ponyvás felépítménnyel szerelt kisteherautók számos előnnyel bírnak akár a furgonokkal szemben is. Az előnyök egyike a furgonhoz képest nagyobb raktér szélesség és belmagasság (egyaránt 215 cm), illetve hogy az egyenes és párhuzamos falakból álló, doblemezek és egyéb, belógó idomok nélküli, 420 cm hosszú, 8.8 m² területű raktérbe jóval hatékonyabb pakolni. Szintén hasznos lehet, hogy a ponyvás felépítmények oldalfalai felhajthatók a raktér teljes hosszán, így akár oldalról, targoncával igen gyorsan rakodhatók. 

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit (L4) ponyvás kisteherautó 20 m3 raktérrel | NEO Rent Kft.

FORD Transit ponyvás (L4) adatlap

 

Típus Ford Transit Mk8.
Motor 2.0 TDCi EcoBlue (M6)
Teljesítmény 170 LE / 125 kW
Sebességváltó kézi kapcsolású, 6 fokozatú
Meghajtás első kerék (FWD)
Karosszéria szimpla fülkés alváz
Ülések száma 1+2
Össztömeg 3 500 kg
Fordulókör 14 m
Önsúly 2 400 kg
Rak.súly 1 100 kg
Üzemanyag Diesel
Fogyasztás 7.4-8.4 l/100 km
Vezetői eng. “B”-kategória

 

Méret L4 (meghosszabbított alváz)
Hosszúság 6.74 m
Szélesség 2.75 m (tükrökkel)
Magasság 3.11 m (terheletlen)
Felépítmény Baranyai (FED)
Váz hegesztett, nem levehető
Ponyva 3 oldalon felhajtható
Raktér 20 m³ | 8 raklap
Raktér hossz. 4.2 m
Raktér szél. 2.15 m
Raktér mag. 2.15 m
Rögzítések 8 db (4-4 db) padlóban

 

 • 4 irányban állítható, kényelmes, kartámaszos vezetőülés (+ 2 utas ülés)
 • bőr borítású kormány és -váltógomb
 • számos praktikus tárolóhely az utaskabinban
 • fűtőszálas első szélvédő
 • klímaberendezés (manuális)
 • FORD Audio hangrendszer (AM/FM rádió, USB, AUX)
 • Bluetooth kihangosító
 • tempomat (sebesség tartó és sebesség határoló)
 • hosszúkarú, osztott, elektromos, fűthető külső tükrök
 • ködlámpa (kanyarfénnyel)
 • kipörgésgátló
 • visszagurulás-gátló
 • borulásvédelem
 • 8 db rakományrögzítő pont a raktérben

A felsorolás nem teljes.

Válassza a prémium minőséget!

Míg a legtöbb haszonjárműről jó esetben is csak száraz paraméterek és kopogós műanyagokból készült utaskabin, addig a Ford Transitokról a formaterv, a kényelem, vagyis – minden túlzás nélkül – az élményfaktor jut az ember eszébeA Ford közel egy évtizede piacvezető Európában és hazánkban is! Nincs ez másképp a Transit márka esetében sem, hiszen a Ford haszonjárművek stabilan az első helyen állnak az eladási adatok tekintetében, több, mint jelentős előnnyel a második helyezett előtt. 

 

Természetesen ne a statisztikákra és a gyártói marketingre hallgasson, inkább tapasztalja meg a Ford Transitok által nyújtott minőséget az egyik autónk volánja mögött ülve!

Vezetőfülkés alvázra szerelt ponyvás felépítmény

A vezetőfülkés alvázak önmagukban is működő járművek, melyek alapként szolgálnak a különféle felépítményekkel való összeépítésekhez. Legtöbbször egy sík plató kerül az alvázra, de a gyakorlatban csak a mérnöki képességek és a jogszabályok szabnak korlátot a lehetőségeknek. A kisteherautók esetében legtöbbször sík platót alkalmaznak, amelyeken a rakteret merev vázszerkezetből alakítják ki. Ezt a keretet aztán alumínium lemezzel, vagy ponyvával burkolják be.

Kisteherautó, furgon bérlés Budapest IX. kerület | Ford Transit (L4) kisteherautó vezetőfülkés alváz | NEO Rent Kft.

Újszerű kisteherautók

Kisteherautóink a rendszeres és szakszerű karbantartásnak köszönhetően mindig kitűnő esztétikai és műszaki állapotban vannak. Kizárólag Ford szakszervizben szervizeltetünk, az elhasználódott, vagy sérült alkatrészeket cseréljük, még a kis sérüléseket is azonnal megjavíttatjuk. Talán még ügyfeleinek sem mellékes, ha Ön egy jó kiállású, új kocsival érkezik a helyszínre.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kérjen testre szabott árajánlatot!

Az Ön érdekében árajánlatot kizárólag írásban (emailben) adunk! Az árajánlatunk fontos és részletes információkat tartalmaz, melyek szükségesek ahhoz, hogy Ön egy valóban megalapozott, jó döntést hozzon.

Ráadásul lehetőségünk nyílik arra, hogy egy igazán testre szabott, kedvezményes csomagárat számoljunk ki Önnek, annak érdekében, hogy egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél. 

Bérlés garantált minőségben

Kizárólag tiszta, nem dohányzó, az évszaknak megfelelő felszereltségű, reklámoktól mentes, minden tekintetben kifogástalan kisteherautókat adunk bérbe. A bérleti díjon és az elhasznált üzemanyagon kívül nincsenek további kiadásai.

Bérelni gazdaságos: nincs beruházás, nincs értékvesztés, nem kell aggódni a tolvajok miatt, nincsenek szerviz költségek, nem kell téli gumit vásárolni, nincsenek adók, nincs biztosítási díj. Ön egyszerűen élvezze a modern kisteherautó minden előnyét, a háttérmunkát és a fejfájást pedig hagyja másra!

NAPI BÉRLETI DÍJAK (LISTAÁRAK)

Listaárak a kisteherautó egy éves koráig, vagy max. 90.000 km futásteljesítményig:

1-3 napra 19.990 Ft +ÁFA
bruttó 25.387 Ft
4-7 napra 18.990 Ft +ÁFA
5 % engedmény bruttó 24.117 Ft
8-14 napra 17.990 Ft +ÁFA
10 % engedmény bruttó 22.847 Ft
15-21 napra 16.990 Ft +ÁFA
15 % engedmény bruttó 21.577 Ft
A túlfutás díja (M6) 24 Ft +ÁFA /km
bruttó 30 Ft /km

A bérleti díjban foglalt futásteljesítmény: 200 km /nap

Az itt megadott listaárakat irányadóként tudja használni. Minden esetben kérjen árajánlatot! Személyre szabott árajánlatokat készítünk annak érdekében, hogy Ön egyetlen forinttal se fizessen többet a szükségesnél.

 

BÉRLETI DÍJAK 2-6 ÓRA IDŐTARTAMRA

Az első óra 3.937 Ft +ÁFA
bruttó 5.000 Ft
ezt követően /óra 2.756 Ft +ÁFA
bruttó 3.500 Ft

Mivel a napon belül, órára történő bérlés díja arányosan magasabb, mint a napi bérleti díj óradíja, az órára való bérlésnek abban az esetben van létjogosultsága, ha a teljes szállítás max. 6 óra leforgása alatt lebonyolítható.

Azonban akkor sem kell aggódnia a költségek miatt, ha az előre tervezetthez képest később végez a szállítással! Ön semmiképpen nem járhat rosszabbul, mint az, aki egy teljes napra bérel! Amennyiben az órára történő bérlés költségével eléri az adott jármű napi bérleti díjának összegét, a bérlet automatikusan napi bérleti díjra vált, azaz ezt követően a bérlet kezdetétől számított 25. óráig nem növekszik a bérleti díj költsége.

Kérjen árajánlatot!

.

11 + 4 =

Ajánlatkérés űrlapon keresztül

 

Adja meg a tervezett bérlet adatait minél precízebben, annak érdekében, hogy egy valóban személyre szabott árajánlatot küldhessünk Önnek emailben! Az űrlapon csak a legszükségesebb adatokat kérjük, ha ezeket kiegészítené, használja a nagy szövegmezőt az űrlap alsó részén.

Legalább egy kapcsolati adatot (email címet és/vagy telefonszámot) mindenképpen adjon meg! Fontos: az űrlap nem tudja ellenőrizni az Ön által megadott információkat, ezért ügyeljen arra, hogy helyesen írja be az adatokat.

Ajánlatkérésére igyekszünk gyorsan, de legkésőbb 1,5 munkanapon belül válaszolni. Amennyiben munkanapokon 36 órán belül nem kap visszajelzést az csakis valamilyen hiba miatt történhet, ez esetben, kérjük ne habozzon megkeresni bennünket más csatornán (telefon, email) keresztül!

Az ajánlatkérés elküldése semmiféle kötelezettséget nem jelent Önre nézve!

Hol talál meg bennünket?

A legjobb helyen vagyunk! A Soroksári úton Észak felé percek alatt elérhető Csepel, a Rákóczi hídon áthajtva pedig az M1, M6, M7 autópályák, valamint az 1-es, 6-os és 7-es főutak. A pesti rakparton, vagy a Könyves Kálmán / Hungária körúton haladva gyorsan elérhető a belváros, az M5, és az M3 autópálya, az M2 autóút, vagy akár Óbuda. Dél felé karnyújtásnyira található a XXIII. kerület, a Gubacsi híd, illetve a Helsinki út / Ócsai úton át az M0 körgyűrű.

NEO Rent | Újszerű Ford Transit kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Lurdy Ház, a Rákóczi (Lágymányosi) híd, a Határ út és a csepeli lehajtó közelében.

Telephelyünk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 158/C (volt FÉG fegyvergyár területén)